Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@22:50:56 GMT

کارت سوختتان را از طریق پست رهگیری کنید

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۶۲۶۱۰۳

کارت سوختتان را از طریق پست رهگیری کنید

خبرگزاری ایسنا: استفاده از کارت سوخت شخصی در حالی از ۲۰ مرداد اجباری می‌شود که هنوز تعدادی از این کارت‌ها در شرکت ملی پست باقی مانده است. این کارت‌های سوخت برای صاحبانش ارسال شده، اما تحویل گرفته نشده و به همین دلیل به پست بازگشته است. این کارت‌ها طبق قرارداد پست چند ماه در این شرکت می‌ماند و پس از آن به شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برمی‌گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا بهزاد اقبال‌خواه - عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست - درباره‌ی کارت‌های سوختی که در پست باقی ماندند، گفت: عمده کارت‌هایی که در باجه معطله‌ی پست مانده به این دلیل که تولید و ساخت و صدور این کارت‌ها با تغییر انجام شده، عمدتا مربوط به کسانی است که آدرسشان عوض شده است. یعنی نامه‌رسان‌های ما دو مرتبه مراجعه کردند، اما موفق نشدند کارت‌ها را تحویل دهند و بنابراین کارت‌ها به باجه معطله پست برگشته است.

وی ادامه داد: پست کارت سوخت‌هایی را که تازه صادر می‌شوند، طبق روال عادی تحویل می‌دهد. اما برخی از کارت‌های سوخت از قبل در باجه‌های پستی مانده بودند، زیرا کارت سوخت مدتی وجهه خود را از دست داده بود و عملیاتی نبود، مردم رغبتی نداشتند برای دریافت کارت سوختشان مراجعه کنند. اما با تصمیم برای به‌کارگیری دوباره‌ی کارت‌های سوخت و با توجه به کمبود زمان، مردم به تکاپو افتادند و یک مقدار هم در باجه‌ها ازدحام اتفاق افتاده است.

پیگیری کارت سوخت در بخش رهگیری پست

اقبال‌خواه با اشاره به آمار کارت‌های سوخت باقی‌مانده در پست بیان کرد: طبق آمار تا اواخر تیرماه حدود ۷۲۱ هزار کارت در باجه‌های معطله پست مانده است. از طریق شرکت پالایش و پخش برای صاحبان این کارت‌ها پیامک و بارکد پستی ارسال شده است. شهروندان باید این بارکد پستی را روی سایت رهگیری پست بررسی کنند و ببینند کارتشان در کدام باجه معطله قرار دارد. اگر آدرسشان تغییر نکرده باشد، می‌توانند درخواست دهند که دوباره برایشان ارسال شود و اگر تغییر کرده باشد، باید با مراجعه به باجه معطله، با کارت شناسایی و کارت خودرو آن را دریافت کنند.

عضو هیأت مدیره شرکت ملی پست درباره‌ی هزینه‌ی تحویل کارت‌های سوخت توضیح داد: زمانی که ما کارت سوخت را تحویل می‌دهیم، چه در باجه معطله باشد و شخص خودش مراجعه کند و چه ما کارت سوخت را به خانه شهروندان ببریم، باید ۱۰ مبلغ هزار تومان دریافت کنیم. خیلی‌ها فکر می‌کنند پست این ۱۰ هزار تومان را برای خودش می‌گیرد و زمانی که خودشان برای دریافت کارت سوخت مراجعه می‌کنند، نباید این مبلغ را بپردازند، درحالی که این مبلغ به حساب شرکت پالایش و پخش واریز می‌شود و برای شرکت پست نیست.

وی ادامه داد: ما طبق قراردادی که با شرکت پالایش و پخش داریم، موظف شدیم این مبلغ ۱۰ هزار تومان را به ازای هر کارت سوخت از مردم جمع‌آوری کنیم که مستقیما هم به حساب پخش و پالایش واریز می‌شود. البته برای ارسال مجدد کارت‌های سوخت، تعرفه‌ی درون شهری حدود ۷۳۰۰ تومان دریافت می‌کنیم؛ بنابراین با توجه به الزام استفاده از کارت سوخت از ۲۰ مرداد، بهترین روش برای دسترسی سریع به کارت‌های سوخت، ورود کد رهگیری ۲۰ رقمی ثبت شده در قبض پستی، در قسمت رهگیری مرسولات سایت شرکت ملی پست است. متقاضیان می‌توانند پس از اطلاع از محل دقیق نگه‌داری کارت سوخت خود با در دست داشتن مدارک شناسایی خودرو و مالک خودرو، به آدرس ذکر شده مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: کارت سوخت رهگیری اداره پست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۶۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود

شرکت موتورسیکلت‌سازی باجاج(Bajaj) به‌زودی از اولین موتورسیکلت در جهان که با سوخت CNG کار می‌کند، رونمایی خواهد کرد که می‌تواند موتورسیکلت‌ها را از نظر زیست محیطی پایدارتر و کارکردن آنها را ارزان‌تر کند.

به گزارش ایسنا، گزارش شده است که شرکت موتورسیکلت‌سازی باجاج(Bajaj) اولین موتور سیکلت CNG جهان را در ماه ژوئن عرضه خواهد کرد.

به نقل از ان‌ای، ما در طول سالیان شاهد تعدادی جایگزین پیشنهادی برای سوخت موتورسیکلت‌ها به جای استفاده از بنزین بوده‌ایم که از جمله آنها می‌توان از بخار، هیدروژن، آب و باتری نام برد. اکنون یک سازنده موتورسیکلت در حال آماده شدن برای عرضه اولین موتورسیکلت CNG جهان است.

کلمه CNG مخفف Compressed Natural Gas به معنای گاز طبیعی فشرده شده است که همانطور که از نامش پیداست از فشرده‌سازی گاز طبیعی به کمتر از ۱ درصد حجم آن در فشار استاندارد جو تولید می‌شود و می‌توان از آن به عنوان منبع سوخت برای موتورهای احتراق داخلی استفاده کرد؛ جایی که یک مخزن استوانه‌ای، گاز را قبل از رسیدن به محفظه احتراق از طریق خطوط سوخت و از طریق یک تنظیم کننده فشار تغذیه می‌کند تا با هوا مخلوط و توسط شمع مشتعل شود.

شرکت هندی باجاج قرار است موتورسیکلت گاز طبیعی فشرده(CNG) خود را در ژوئن سال جاری عرضه کند. این فناوری که مشابه با موتورسیکلت‌های گاز طبیعی مایع(LPG) است، می‌تواند اثرات زیست محیطی موتورسیکلت‌ها را در آینده به طور چشمگیری کاهش دهد.

گفتنی است که LPG اغلب در مقایسه با بنزین یا گازوئیل، گزینه‌ای مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست برای حمل و نقل در نظر گرفته می‌شود و هم اکنون به شکل گسترده‌ای در اتوبوس‌ها، کامیون‌ها و خودروهای سواری استفاده می‌شود.

آیا CNG راهکار آینده است؟

در حالی که استفاده از سوخت CNG مدتی است که در سطح جهانی در دسترس است، موتورسیکلت CNG آینده باجاج اولین مدل تولیدی در نوع خود در جهان است. این شرکت بیش از یک سال است که نمونه اولیه موتور سیکلت خود را با موتور CNG ساخته است.

راجیو باجاج، مدیر عامل این شرکت در مصاحبه‌ای در نوامبر ۲۰۲۳ اظهار کرد که نمونه اولیه موتورسیکلت CNG این شرکت، کاهش ۷۵ درصدی انتشار مونوکسید کربن را در مقایسه با یک موتورسیکلت بنزینی نشان داده است.

وی همچنین به کاهش قابل توجه انتشار کربن دی اکسید(CO2) و انتشار تقریباً صفر هیدروکربن‌های غیر متان اشاره کرد.

باجاج همچنین خاطرنشان کرد که موتورسواران می‌توانند انتظار کاهش قابل توجهی در هزینه‌های عملیاتی داشته باشند که تنها از نظر هزینه سوخت از ۵۰ تا ۶۵ درصد متغیر است.

اگر اینطور باشد، موتورسیکلت CNG باجاج به گزینه‌ای سازگار با محیط زیست و مقرون به صرفه تبدیل می‌شود.

قابل ذکر است که این موتورسیکلت جدید ابتدا در کشور هند عرضه خواهد شد.

کشور هند یک بازار ایده‌آل به عنوان یک بستر آزمایشی است، زیرا انتظار می‌رود ارزش بازار موتورسیکلت در سال جاری در این کشور حدود ۳۱ میلیارد دلار باشد و اگر در آنجا کارایی خود را نشان دهد، با اطمینان نسبی می‌توان گفت برای استفاده در سایر کشورها نیز مناسب است و می‌توان آن را صادر کرد.

عرضه زودتر از موعد

راجیو باجاج در همان مصاحبه اشاره کرد که این شرکت قصد دارد این موتورسیکلت را در سال ۲۰۲۵ عرضه کند. با این حال، به گفته رسانه‌های هندی، در جدول زمانی آن بازنگری شده و رونمایی از آن برای ۱۸ ژوئن ۲۰۲۴(۲۹ خرداد ۱۴۰۳) تعیین شده است.

چند عکس در ماه مارس از یک موتورسیکلت استتار شده با یک مخزن سوخت غیرعادی بزرگ به اشتراک گذاشته شد که گفته شد در کنار یک مدل باجاج پلاتینا ۱۱۰ در حال گذراندن آزمایش‌های محک است. این نشان می‌دهد که موتورسیکلت CNG باجاج احتمالا با موتوری ۱۱۰ سی‌سی عرضه شود.

همچنین ماه گذشته عکس‌های بیشتری منتشر شد که به نظر می‌رسید این موتورسیکلت دارای پیشرانه ۱۲۵ سی‌سی و تنظیمات دوگانه‌سوز است. این عکس‌ها برخی مشخصات بالقوه را نیز از جمله چرخ‌های با قطر ۴۳ سانتی‌متر با لاستیک‌های بدون تیوب ۸۰/۱۰۰، صفحه کیلومتر نیمه دیجیتال، فرمان تلسکوپی و چراغ جلوی LED نشان می‌دادند.

با این حال خود شرکت باجاج هنوز هیچ اطلاعات دقیقی در مورد موتورسیکلت جدید خود منتشر نکرده است. اما اگر در تاریخ وعده داده شده عرضه شود، دیگر لازم نیست خیلی منتظر بمانیم تا این موتورسیکلت که هنوز نامی برای آن اعلام نشده است، به طور رسمی معرفی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • الزام واجدان شرایط شرکت در دور دوم انتخابات مجلس به مراجعه به شعب قبلی
  • محکومیت ۱۰ میلیاردی، تاوان سوء استفاده از کارت سوخت شهروندان
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • استعلام حضور اتباع و مهاجران خارجی از طریق سایت «سهما»
  • ساعت اوج یعنی چه و چرا باید برق کمتری مصرف کنیم؟
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • موشک با سوخت موم شمع به مدار رفت
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت